Skip to main content

PeliAir

Super trots dat ik een blog heb mogen schrijven voor Transcontinenta & Peliair. De hele blog kun je hier lezen: Peli Air 1535 koffer: vocht-, stof-, en schokbestendig? [review] (transcontinenta.nl)

Even kijken of hij echt zo modder en waterdicht is

De eerste keer dat ik de Peli™ Air meenam, kneep ik ‘m toch een beetje. In de koffer zat mijn nieuwe camera en ik had meteen een shoot op een motorcross baan. Normaal is mijn eerste gedachte: “Waar kan ik mijn koffer neerzetten?”. Ik besloot het er toch op te wagen en plaatste de koffer naast mij in de bagger. Bleek het nu echt een waterdicht verhaal te zijn?

"De klodders modder vlogen om mijn oren. Ik was best onder de indruk maar mijn koffer niet."

De motor reed een halve meter voor mij langs door water en zand, de klodders modder vlogen om mijn oren. Ik was best onder de indruk maar mijn koffer niet. In de koffer was geen spatje modder of water te vinden toen ik tussendoor even de deksel opende om mijn lens te verwisselen. Let wel op dat er bij het openen van de koffer geen zand in de koffer valt dat nog aan de buitenkant kleeft. Ook blijf je door op de koffer te gaan zitten zelf ook iets schoner!